Farmsight

FarmSight

Med hjälp av John Deere´s Precision AG lösningar för Styrning, dokumentering, ISOBUS och uppkoppling till den digitala hanterings och planeringsportalen Operationscenter skapar vi en helhetslösning för din verksamhet där vi står bakom med Farmsight support för att skapa rätt förutsättningar för ditt digitala Lantbruk.

Farmsight Support

Oavsett om du behöver hjälp med John Deere´s digitala lösningar över telefon eller optimera styrsystem/funktioner på maskin eller redskap i fält står vårt
Farmsight Team redo att hjälpa dig.

Utbildningsfilm: TCM Kalibrering på John Deeres GPS antenn

Inga misstag, inga överlappningar du följer automatiskt i exakt samma spår varje gång. Vi erbjuder mycket hög precision och har utökat vårt utbud av guidningssystem med lösningar för alla maskinmärken.

Gör repetitiva arbetsuppgifter mindre stressande med våra styrenheter och programmerbara enheter. De hjälper dig att optimera maskinprestandan och eliminera kostsamma misstag.

Få reda på hur fältdata från flera olika källor används för att skapa kartor från variabel mängdreglering, som möjliggör platsspecifik behandling av olika områden på fältet för att förbättra tillväxt och avkastning.