Farmsight

FarmSight

Med hjälp av John Deere´s Precision AG lösningar för Styrning, dokumentering, ISOBUS och uppkoppling till den digitala hanterings och planeringsportalen Operationscenter skapar vi en helhetslösning för din verksamhet där vi står bakom med Farmsight support för att skapa rätt förutsättningar för ditt digitala Lantbruk.

Farmsight Support

Oavsett om du behöver hjälp med John Deere´s digitala lösningar över telefon eller optimera styrsystem/funktioner på maskin eller redskap i fält står vårt
Farmsight Team redo att hjälpa dig.

Farmsight Utbildning

Under året utför vi ett antal utbildningar både digitalt och fysiskt i utbildningslokaler samt även anpassad utbildning i fält eller hos dig på din gård på dina maskiner.
Håll utkik efter kurstillfällen på vår hemsida, våra kanaler på sociala medier eller kontakta oss för mer information.

 Vi släpper även då och då korta utbildningsfilmer här på hemsidan och på sociala medier.

Välkommen på Precision AG utbildningen som behandlar grunderna i Gen4 Monitorerna 4100, 4200, 4600, 4240, 4640!
Välkommen på AG Precision utbildningen som behandlar grunderna Operations Center.
Vi kommer erbjuda två olika utbildningar lokalt på flera ställen i vårt område.

Utbildningsfilm: TCM Kalibrering på John Deeres GPS antenn

Inga misstag, inga överlappningar du följer automatiskt i exakt samma spår varje gång. Vi erbjuder mycket hög precision och har utökat vårt utbud av guidningssystem med lösningar för alla maskinmärken.

Gör repetitiva arbetsuppgifter mindre stressande med våra styrenheter och programmerbara enheter. De hjälper dig att optimera maskinprestandan och eliminera kostsamma misstag.

Få reda på hur fältdata från flera olika källor används för att skapa kartor från variabel mängdreglering, som möjliggör platsspecifik behandling av olika områden på fältet för att förbättra tillväxt och avkastning.