Vi söker Servicetekniker till Rydsnäs

Vi söker Servicetekniker till Rydsnäs

Vi behöver förstärka vårt team i Rydsnäs med en servicetekniker. Du kommer att utföra service och reparationer av John Deere skogsmaskiner både i verkstad och ute i fält. Vi söker en självständig och serviceinriktad person som är engagerad i sitt arbete och har lätt att jobba i team.

Du bör ha följande kunskaper:

  • Kunskap inom mekanik, elektronik och data
  • Förståelse av hydrauliska system
  • Svetsning
  • Kunskap om skogsmaskiner
  • Erfarenhet av liknande arbete
  • B-körkort är ett krav

 

Datavana ser vi som en grundförutsättning för att kunna utföra ett bra jobb. Hos oss finns mycket erfarenhet och vi ser till att du hamnar i en miljö där du känner dig trygg i din befattning. Utbildningar sker kontinuerligt genom Motorcentralen och John Deere.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Karl-Evert Hagström

 

Motorcentralen i Rydsnäs AB

Vi är ett företag som är specialiserade på underhåll och reparation av John Deere skogsmaskiner. Motorcentralen i Rydsnäs AB är auktoriserad servicelämnare till John Deere Forestry AB, vi utför brandöversyn, kontrollerar sprinkler- samt AC-system. Vi har välutrustade servicebilar ute i fält som utgår från Rydsnäs. Från oktober 2019 förvärvades Motorcentralen av Åhmans Traktorcentrum AB. Verksamheten fortsätter som tidigare och behåller namnet Motorcentralen i Rydsnäs AB

Skicka in din ansökan

Ladda upp ditt CV .PDF eller .ZIP max. 10MB
Ladda upp ditt personliga brev .PDF eller .ZIP max. 10MB