Säljare Lantbruksmaskiner – Norrköping/Östra Östergötland

Säljare Lantbruksmaskiner – Norrköping/Östra Östergötland

Vi söker dig som vill arbeta med ett världsledande företag inom jordbruksbranschen! Vi stärker vår säljorganisation i Östra Östergötland och söker Dig som vill arbeta med försäljning av John Deeres sortiment av traktorer och andra lantbruksmaskiner.
Du kommer att ingå i vår säljorganisation med åtta säljare och rapportera till vår säljchef. Du får en självständig och ansvarsfull roll som innebär såväl nykundsbearbetning som att vårda och utveckla vår befintliga kundstock.

Du kommer att arbeta med våra kunder i området Finspång, Norrköping, Vikbolandet, Söderköping och Valdemarsvik. För att lyckas hos oss krävs att du är beredd att arbeta hårt och målmedvetet, ta egna initiativ och hålla en hög aktivitetsnivå. Detta är en säljarroll med inriktningen att skapa en gedigen, långsiktig kundrelation. Du som söker har erfarenhet av självständig, uppsökande försäljning, är tekniskt intresserad och beredd att satsa för att lyckas. Har du en bakgrund inom jordbruks eller maskinsektorn är detta givetvis meriterande, men även annan säljarerfarenhet är av intresse.
Tjänsten är på heltid med placering i Konungsund Vikbolandet.

För information kontakta Henrik Krutzén.

Skicka in din ansökan

Ladda upp ditt CV .PDF eller .ZIP max. 10MB
Ladda upp ditt personliga brev .PDF eller .ZIP max. 10MB