Platsansvarig Vikbolandet, Furingstad och Vallerstad

Platsansvarig Vikbolandet, Furingstad och Vallerstad

Till vår anläggning på Vikbolandet söker vi nu en platsansvarig. Du kommer att ansvara för reservdelslagret/butiken och fungera som kundmottagare till verkstaden i Vallerstad samt viss administration. Du kommer även ha kontakt och dagligen stämma av med reservdels/butikschef och verkmästare i Linköping.

Arbetsuppgifter:
Beställa reservdelar till kunderna i området, packa upp och göra inleveranser av reservdelar. Arbeta med försäljning av reservdelar samt ge rådgivning och teknisk support till kunderna. En viktig del är att upprätthålla goda relationer med befintliga kunder samt skapa nya kundkontakter.
För att utveckla vårt område så arbetar vi proaktivt för att hitta nya kunder med event som kundkvällar och visningar.

Du som söker ska ha:
Goda kunskaper om lantbruks-, grönyte- och entreprenadmaskiner. Arbeta strukturerat med ordning och reda. Körkort B. Datavana och goda kunskaper i engelska språket ser vi som en grundförutsättning för att kunna utföra ett bra jobb. Hos oss finns mycket erfarenhet och vi ser till att du hamnar i en miljö där du känner dig trygg i din befattning. Utbildningar sker kontinuerligt genom Åhmans Traktorcentrum AB och John Deere.  Stor utvecklingspotential finns på område Vikbolandet så därför söker vi dig som är kreativ och har ett eget driv att utveckla området med både reservdelar/ service tillsammans med säljare.

 

Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag och friskvårdsförsäkring. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till eftermarknadschef Johan Nilsson, 070-3465412
Välkommen med din ansökan senast den 6 oktober 2023 som du sänder till:
Åhmans Traktorcentrum AB, eftermarknadschef Johan Nilsson,e-post: johan.nilsson@ahmanstraktor.se  Urval sker löpande.

Skicka in din ansökan

Ladda upp ditt CV .PDF eller .ZIP max. 10MB
Ladda upp ditt personliga brev .PDF eller .ZIP max. 10MB